https://www.traditionrolex.com/46
BestSTO

Газ на гібридний двигун

За 12 років досвіду нам пощастило попрацювати з автомобілями різних класів. Ми встановлювали ГБО від жигулів до Jaguar і Range Rover. Переобладнали малолітражки Smart, Daewoo Matiz і таких «ненажер» як Toyota Tundra. Гідроцикли, з встановленим нами газом працюють в прокатах по всій Україні. Окремо хотілося б розповісти про встановлення ГБО на гібридні двигуни.

У всьому світі так звані «гібриди» набирають популярність, особливо в США, в Україні ж, це поки не поширений автомобіль і тим більше, не кожен знає, що встановлення ГБО на такий двигун можливе.

Безумовно, в процесі монтажу є свої особливості і відмінності. Однією з таких особливостей є робота більшості гібридних авто по циклу Аткінсона, а також, наявність системи «Старт-Стоп», коли бензиновий двигун постійно зупиняється і запускається. Наші фахівці знають, як з цим працювати.

Відмінним фактором таких автомобілів є те, що завдяки використанню додаткового електродвигуна і акумуляторів і в перехідних режимах використання автомобіля на батарейках - дозволяє істотно економити паливо. На гібридних моторах в порівнянні зі звичайним, витрата палива нижче на 20-30%.

Для тих автовласників, які їздять часто і багато, переважно на далекі відстані - установка газу не тільки вдвічі зменшить витрати на заправку, в порівнянні з бензином, а й продовжить дальність ходу автомобіля.

Наша команда переобладнала вже не один автомобіль з гібридним двигуном. Тут можна подивитися приклади наших робіт (ФОТО):
HONDA INSIGHT (ХОНДА ІНСАЙТ)
CHEVROLET VOLT (ШЕВРОЛЕ ВОЛЬТ)
ESCALADE HYBRID (КАДИЛАК ЕСКАЛЕЙД ГІБРИД)
TOYOTA PRIUS NHW 20 (ТОЙОТА ПРІУС NHW 20)
TOYOTA PRIUS ZVW 30 (ТОЙОТА ПРІУС ZVW 30)
LEXUS CT 200H (ЛЕКСУС CT 200H)

Поделиться:

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
https://www.traditionrolex.com/46
Завантаження...