BestSTO

Вибух газового балона

рубрика
Головною і основною позицією нашої компанії при установці ГБО клієнтам, є безпека. Ми використовуємо виключно сертифіковане в Європі обладнання, в тому числі і запірну арматуру, яка встановлюється на газовому балоні, наприклад:

  • мультиклапан із запобіжним клапаном, який при досягненні в балоні 27 атмосфер, скидає надлишковий тиск в атмосферу;
  • додатковий електромагнітний клапан на балоні, який перекриває подачу газу при роботі машини на бензині і коли машина заглушена. Завдяки йому, додатково перекривається вихід газу з балона.

За подібне обладнання, в більшості інших сервісів, беруть додаткові гроші. На Мотор-Газ - це обладнання включено в базову комплектацію і будь доплат за нього ми не беремо.

На фото, які ви бачите - порушені всі можливі правила установки мультиклапана. На ньому немає запобіжного клапана - це заборонено не тільки в Європі, а й в Україні, в тому числі. Так само, кустарним чином заглушена робота поплавка (тобто не відсікається подача газу при досягненні 80% заповнення обсягу балона). Є можливість заповнити балон повністю, що категорично заборонено.

Що сталося в даному випадку?

Балон заправили повністю газом і відразу залишили на стоянці. Вдень підвищилася температура повітря, балон нагрівся, газ розширився, тиск критично підвищився і якби там був, хоча б, аварійний клапан, то газ стравився б в атмосферу, але оскільки його не було, балон просто-напросто розірвало.

На щастя, обійшлося без жертв, горіння не було, як і джерела, від якого воно могло статися. Посилює ситуацію те, що даний балон був встановлений на шкільному автобусі.

Довіряйте професіоналам!


Поделиться:

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
Завантаження...