https://www.traditionrolex.com/46
BestSTO

ГБО. Міфи та реальність

рубрика
Питання газобалонного обладнання залишають все менше байдужих. Умовно, існує два табори - ті, хто «за» ГБО і ті, хто «проти». Найчастіше, противники газу - це ті, кому не пощастило раніше з монтажником.

У процесі роботи ми часто стикаємося з побоюваннями і «страхами» клієнтів. Зазвичай ці побоювання не мають нічого спільного з реальністю.

Постараємося зібрати в цій статті основні міфи про ГБО, з якими довелося зіткнутися і розібратися з цим.

МІФ 1. Італійське ГБО - найкраще і надійне.

На сьогодні багато європейських виробників газової апаратури зробили якісний стрибок вперед. Польська компанія ALEX за останні 4 роки отримала кілька мільйонів євро інвестицій від Європейського Союзу, що дозволило їм закупити новітнє японське обладнання для виробництва ГБО, якого немає навіть у іменитих італійських виробників. Людський фактор на виробництві ALEX зведений до мінімуму, що забезпечує мінімальний відсоток браку і рекламацій.

Популярність італійського ГБО має і зворотну сторону медалі, зараз досить легко можна «потрапити» на підробки відомих брендів, які виробляють далеко не в Італії. Таке обладнання дійсно може бути небезпечно. Нікому не відомо де, ким і за яких умов його виготовили та чи витримувалися технології.

МІФ 2. При ДТП балон з газом вибухає.

Напевно, така думка і вам зустрічалася. Насправді ж, газовий балон виготовлений зі сталі, товщиною близько 4 мм, а корпус автомобіля зі сталі товщиною близько 1 мм. В результаті ДТП балон не мнеться, чого не скажеш про інші елементи авто.

Як реальний приклад, пропонуємо подивитися на автомобіль нашого клієнта, який потрапив в ДТП на переобладнаному на газ авто /articles/osobennosti-ekspluatatsii/bezopasnost-gbo/.

ГНебезпечною може бути установка б/у балона.

МІФ 3. При переході на газ водію необхідно робити якісь механічні дії.

Устаткування того ж, польського виробника ALEX, про який писали вище, працює повністю в автоматичному режимі. Як завжди, заводите автомобіль, а про перехід на газ Вас сповістить звуковий сигнал. Якщо газ в балоні закінчився, то після заправки автомобілю, він автоматично почне використовувати газове паливо, без зусиль водія і натискання на кнопку.

МІФ 4. Авто з ГБО втрачає потужність.

Якщо вам правильно підібрали і встановили якісну апаратуру, а також, правильно її налаштували, то втрата потужності, становить 2-3%, що суб'єктивно не відчувається водієм під час їзди.

 МІФ 5. ГБО шкодить роботі мотора і сприяє прогоранню клапанів і сушить двигун.

Якщо співробітники станції правильно підібрали комплект обладнання на автомобіль, грамотно його встановили і налаштували, то ніякої шкоди автомобілю гбо не нанесе. Бензин є більш агресивним розчинником ніж газ, а також має більш низьке октанове число.

Якщо вам правильно налаштували газ, то про збереження мотора можна не переживати. У нас є реальні приклади авто, які на газовому паливі проїхали 400 і 500 тис. км ..

МІФ 6. У машині буде пахнути газом.

Запах газу виключений, якщо вам встановили правильні та якісні шланги і хомути.


Поделиться:

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
https://www.traditionrolex.com/46
Завантаження...