https://www.traditionrolex.com/46
BestSTO

Компанія «Мотор-Газ» перемогла в першій всеукраїнській акції «Краще СТО» в номінації «Краще спеціалізоване СТО»

DSC_9270 (1).jpg

Перша всеукраїнська акція «Краще СТО» проходила з 15 червня по 31 серпня 2015 року. За результатами 20 критеріїв оцінки компетентного журі компанія «Мотор-Газ» отримала 205 балів. Для порівняння: найближчий конкурент з Рівного набрав 145 балів.

Даний захід проходив в Україні вперше. У ньому брали участь різні за специфікою роботи, кількості персоналу, місця розташування СТО. Всього було подано 275 заявок від станцій техобслуговування з різних куточків України.

Особливість цієї акції полягала в тому, що в оцінці якості роботи автосервісу взяли участь і споживачі, і експерти. Спочатку організатори заходу визначили ТОП 100 станцій технічного обслуговування за допомогою опитування на сайті AvtoBazar.ua.

На наступному етапі акції кожен з відібраних клієнтами автосервісів інспектувати журі, що складається з експертів автомобільної галузі. В результаті отримали нагороди переможці в 4 номінаціях:

найкраща офіційна СТО;

найкраща універсальна СТО;

найкраща спеціалізована СТО (компанія «Мотор-Газ»);

найкраща мультибрендова СТО

krasha-sto.jpg    krasha-sto-diplom.png

При перевірці «Мотор-Газ» експерти відзначили сучасні технічні можливості компанії.

СТО «Мотор-Газ» надає послуги з первинного монтажу сертифікованого ГБО 10 виробників з Литви, Польщі, Італії, Голландії, обслуговуємо 20 систем ГБО європейських виробників. Компанія має офіційне представництво в Харкові. Фахівці СТО регулярно навчаються установці ГБО у виробників E-Gas (Італія), Prins (Голландія), BRC (Італія), Vialle (Голландія), Romano (Італія).

Вручение сертификата

Також високу оцінку експертів отримала екологічна відповідальність «Мотор-Газ». Завдяки установки газобалонного обладнання в навколишнє середовище викидається менше шкідливих речовин, тому що на відміну від бензину газове паливо згорає повніше. В арсеналі послуг компанії представлений еко-тюнінг, що дозволяє знизити витрату палива зі збереженням потужності і ресурсу двигуна.

Команда «Мотор-Газ» дякує організаторам і учасникам акції за високу оцінку нашої роботи.

Ми пишаємося тим, що професійний досвід майстрів компанії приносить реальну користь і економічну вигоду тисячам автовласників. Сподіваємося, що цей почин зробить ринок автомобільних послуг більш прозорою, а його гравців більш відповідальними. Надалі наша команда буде докладати всіх зусиль для підтримки високого рівня обслуговування.

Победители СТО

З повагою, команда «Мотор-Газ»

Поделиться:

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
https://www.traditionrolex.com/46
Завантаження...