BestSTO

Чистка газових форсунок

рубрика

Забруднені газові форсунки найчастіше дають про себе знати в холодну пору року. Саме тому, ми рекомендуємо своїм клієнтам перед настанням холодів приїхати на діагностику.

Найчастіше зустрічається «симптом» - перший ранковий затруднений перехід на газ. Це пов'язано з тим, що в газі є маслянисті фракції, вони залишаються в форсунках і при зниженні температури стають більш в'язкими. Форсункам, при перших їх тактах роботи, важко відірвати плунжер від сідла саме через ці застиглі маслянисті домішки. При високому рівні забруднення, машина може стихнути при переході з бензину на газ - це ще одна з ознак брудних форсунок. 

Забруднені інжектори можуть видавати різну продуктивність. Одна видаватиме більше газу, інша менше, що може привести до нерівномірної роботи двигуна і до підвищеної витрати палива. Якщо це довго ігнорувати, то це може привести до виходу мотора ладу.

Маючи в своєму розпорядженні високоточний стенд для діагностики продуктивності газових форсунок, ми прийшли до висновку, що в першу чергу, потрібно використовувати високоякісні, високоточні форсунки. 

При використанні «брудного» газу, навіть якість і надійність форсунки не зможуть на 100% гарантувати точне дозування палива. Згодом вони забиваються і їх продуктивність змінюється нерівномірно. Для того, щоб уникнути будь-яких ускладнень, пов'язаних зі зміненою продуктивністю їх необхідно періодично чистити.
Ми за довгі роки роботи відпрацювали технологію, що дозволяє робити це якісно і точно, відновивши всі заводські параметри роботи форсунок. Фахівці Мотор-Газ проводять чистку за допомогою спеціалізованого обладнання і професійної хімії. 

Довго порівнюючи існуючі методики і взявши до уваги відгуки клієнтів - зрозуміли, що наша найбільш ефективна.

Ще раз нагадаємо, що проходження ТО, що включає комплексну діагностику газового обладнання та параметрів роботи бензинового блоку управління, необхідно робити не рідше, ніж 1 раз на 10 000 км. При обслуговуванні, якщо наш фахівець виявить проблему - він відразу скаже про це, а також, за непрямими ознаками перевірить необхідність регулювання теплових зазорів клапанів, якщо ваш автомобіль не оснащений гідрокомпенсаторами.

Поделиться:

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
Завантаження...