BestSTO

Участь у виставці ГБО "Світ зріджених і стислих газів 2017"

7 і 8 вересня на НСК Олімпійський (м. Київ) відбулася щорічна виставка ГБО «Світ зріджених і стислих газів 2017». На території комплексу свої виставкові стенди представили багато європейських виробників.

Мотор-Газ вже традиційно, третій рік поспіль, приймає в ній участь. На нашому стенді було показано обладнання польського виробника ALEX, офіційним представником якого ми є в Україні.

Гості ознайомилися з апаратурою, з програмою налаштування, отримали консультацію технічного фахівця, менеджерів з продажу, а також, особисто могли поспілкуватися з представниками ALEX, які, безпосередньо, беруть участь у створенні даної продукції.

Також, під час виставки, відбулася презентація нового обладнання OPTIMA IDEA для автомобілів з безпосереднім уприскуванням палива (FSI, TSI і т.д ..). Більш докладно про цю електроніку розповімо в наступних статтях.


Поделиться:
ГАЛЕРЕЯ НА ВЕСЬ КОНТЕЙНЕР:
1 из 33

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
Завантаження...