https://www.traditionrolex.com/46
BestSTO

Швейцарська компанія Aeschlimann AG, довірила нам обслуговування своєї техніки

Обслуживание асфальтовозовСпеціальний Гуссасфальт «Gussasphalt», який компанія «Ешлеманн» застосовує в будівництві дорожнього полотна, і технологія його виготовлення, славляться у всьому світі своєю високою якістю і терміном тривалої експлуатації. Для його транспортування і підтримки температурного режиму, використовуються асфальтовози, спеціально обладнані в систему газового підігріву асфальтної маси.

Ця техніка на будівництві працює 24 години на добу, і її простій з причин будь-яких неполадок, негативно впливає на просування запланованого графіка робіт. Добре відома «якість» українського газу, від початку застосування асфальтовозов, принесло велику кількість несподіваних питань будівельникам зі Швейцарії.

У пошуку швидкого розв'язання проблем за допомогою локальних фахівців, з системою газового обладнання, яке застосовується в асфальтовозах, для підтримки робочої температури «Гуссасфальта», його технологічних властивостей під час транспортування на об'єкт, розвантаження і самої укладання, компанія звернулася до нас, довіривши обслуговування і консервацію цієї техніки під час її експлуатації в Україні.

АсфальтовозыКомпания Эшлеманн

Поделиться:

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ У НАС?
Наша команда надає кращі умови для встановлення ГБО на Ваш автомобіль. Обладнання та досвід нашої команди дозволяють виконувати послуги на найвищому рівні.
Досвід
Більш 15 500 переобладнаних авто за 15 років досвіду роботи
Гарантія
Гарантія 3 РОКИ без обмеження пробігу
Якість
Фахівці з великим досвідом роботи
Розстрочка
Установка ГБО в розстрочку під 0%.

ВАШ ТЕЛЕФОН
ВАШ emaill
https://www.traditionrolex.com/46
Завантаження...